5 daagse all inclusieve klaverjasreis naar Stadtkyll in Duitsland

Maandag 25 maart 2024

5 daagse all inclusieve klaverjasreis naar Stadtkyll in Duitsland

Maandag 25 maart 2024

Na iedereen te hebben opgehaald rijden we met onderweg nog koffie en gebak naar het mooie historische plaatsje Monschau . Hier krijgt u vrije tijd om het plaatsje te bezichtigen. Daarna rijden we naar het hotel in Am Park in Stadtkyll. Hier verblijven we op basis van volpension en all inclusieve.  Dit betekend dat koffie, thee de hele dagen fris, bier en wijn van 17.00 tot 23.00 uur, in het hotel, in de prijs zijn inbegrepen. Op dinsdag bezoeken we de mooi stad Koblenz. We rijden hier naartoe via een mooie rit door het Eiffelgebergte. In Koblenz krijgt u vrije tijd. Woensdag gaan we een mooie rond rit in  en door het gebied dat  Klein Zwitserland heet. Als u hier rijdt denkt u in Zwitserland te zijn maar u wordt gereden door het mooie landschap van de grens Duitsland en Luxemburg. Donderdags bezoeken wij het mooie plaatsje ad Munstereifel dit historische plaatsje is echt de moeite waard om een rond te wandelen of iets te drinken. Elke avond kan u klaverjassen in competitieverband. Op de vrijdag is het weer tijd om naar huis te gaan maar niet zonder een bezoek aan Aken en een heerlijk afscheidsdiner.

 425,00 850,00

Kies hieronder wat voor kamer u wilt hebben:
Klik hier voor meer informatie

Expiry Date: March 18, 2024

Hoe ziet de reis eruit?

Incl.: vervoer per luxe touringcar, koffie met gebak op de heenreis, excursies & diner op de terugweg.
Hotel: op basis van all inclusive houd in koffie, thee, frisdrank,  bier, wijn en enkele  Duits gedestilleerd.
Excl: eventuele verzekering & entree
Toeslag 1 persoonskamer € 100,00

Overige informatie
Vertrekdatum

Maandag 25 maart 2024

Thuiskomst

Vrijdag 29 maart 2023

Soort kamer

1-persoonskamer, 2 persoons kamer samen met vriend/vriendin prijs p.p., 2-persoonskamer

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

De meerdaagse bustochten zijn uitstekend verzorgde groepsreizen in binnen- en buitenland. Er is tijd voor ontspanning, gezelligheid en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.