5-daagse klaverjas reis naar Ootmarsum

Maandag 17 oktober 2022

5-daagse klaverjas reis naar Ootmarsum

Maandag 17 oktober 2022

Het stadje Ootmarsum is gelegen in een schitterende omgeving. Het Stadshotel is in het oude centrum van het stadje gelegen. De goed ingerichte kamers zijn voorzien van douche/toilet, radio en TV. Het hotel heeft een zeer goede keuken en het is er gezellig en sfeervol. Ook is er een lift aanwezig dus voor iedereen goed toegankelijk.
Elke avond na het diner gaan we klaverjassen en voor diegene dat dat niet willen zijn er voldoende andere mogelijkheden. Dus deze reis is zeker niet alleen voor de klaverjassers onder ons.
Op de heenweg rijden we met onderweg een koffiestop naar de mooie plaats Deventer. Hier krijgt u vrije tijd waarna we in de middag doorrijden naar Ootmarsum. We maken natuurlijk diverse excursies deze week naar het Oranje museum, de markt in Enschede, ook bezoeken we in Enschede het museumfabriek. Het museum gaat over de vuurwerk ramp. We gaan ook Duitsland in en bezoeken het plaatsje Nordhorn. Verder gaan we nog naar een komische glasblazerij en Bijenhuis op de terugweg. Zeker in deze tijd van het jaar is de natuur hier schitterend.

 345,00 415,00

Kies hieronder wat voor kamer u wilt hebben:
Klik hier voor meer informatie
Hoe ziet de reis eruit?

Incl.: koffie met gebak op de heenreis, hotel op basis van halfpension, excursies en diner op terugweg.

Excl.: eventuele verzekering en entrees

Overige informatie
Vertrekdatum

Maandag 17 oktober 2022

Thuiskomst

Vrijdag 21 oktober 2022

Soort kamer

Ik hoef geen garantie op een 1-persoonskamer, Ik wil graag garantie op een 1-persoonskamer (alleen indien mogelijk)

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

Ga meerdere dagen zorgeloos op reis dankzij De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Wij zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel kunt genieten van een leuke meerdaagse busreis!

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.