5-daagse reis naar Valkenburg

Maandag 15 augustus 2022

5-daagse reis naar Valkenburg

Maandag 15 augustus 2022

Voor deze zomer hebben wij gekozen voor een reis naar Zuid Limburg. We gaan naar het plaatsje Valkenburg aan de Geul. We verblijven in hotel Schaepkens van St. Fijt waar alle kamers voorzien zijn van douche met toilet. Tijdens het verblijf maken wij gebruik van halfpension, dus met ontbijt- en dinerbuffet. Als iedereen is opgehaald brengen we een bezoek aan het “museum voor de vrouw”(en de mannen zijn ook welkom). Hier krijgt u tekst en uitleg over alles wat u ziet. Als we nog tijd over hebben kunt u nog even het dorpje bekijken en rijden we daarna verder naar Valkenburg. Valkenburg is een levendig stadje aan de voet van de Cauberg, gelegen in het zuidelijkste deel van Nederland. Tijdens deze reis kunnen wij veel leuke natuurtochten maken omdat Valkenburg zo gunstig ligt. Zo brengen wij een bezoek aan de Belgische Ardennen en het meesterwerk “de scheepslift” in België. We gaan ook een keer met de kabelbaan om te genieten van het mooie uitzicht. En houdt u ervan om een gokje te wagen dan kunnen wij u in de middag brengen en halen naar het casino. U kunt dan een leuke en gezellige middag in het centrum doorbrengen. Shoppen kunt u echt in Maastricht en dat gaan wij ook doen deze week. U kunt genieten van de leuke terrasjes op het Vrijthof bijvoorbeeld. Op de terugweg brengen wij nog een bezoek aan de stad Den Bosch met de mooie Sint Janskathedraal. Ook worden er op diverse avonden entertainment en/of muziek verzorgd door het hotel.

 395,00 470,00

Kies hieronder wat voor kamer u wilt hebben:
Klik hier voor meer informatie
Wissen
Hoe ziet de reis eruit?

Incl.: koffie met gebak, hotel op basis van halfpensionexcursies en diner op terugweg.

Excl.: eventuele verzekering en entrees

Overige informatie
Vertrekdatum

Maandag 15 augustus 2022

Thuiskomst

Vrijdag 19 augustus 2022

Soort kamer

Ik hoef geen garantie op een 1-persoonskamer, Ik wil graag garantie op een 1-persoonskamer (alleen indien mogelijk)

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

Ga meerdere dagen zorgeloos op reis dankzij De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Wij zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel kunt genieten van een leuke meerdaagse busreis!

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.