Dagtocht Elburg en varen over Veluwemeer

Woensdag 17 augustus 2022

Dagtocht Elburg en varen over Veluwemeer

Woensdag 17 augustus 2022

We rijden naar het mooie plaatsje Elburg. Na aankomst gaan we eerst, wandelend, naar restaurant de Haas voor de koffie met gebak.
Daarna heeft u vrije tijd om dit mooie plaatsje te verkennen. Deze dag zijn er de vestigingsdagen en een leuke braderie. Of misschien kunt u een van de vele kleine museumpjes te bezoeken. In de loop van de middag wordt u in de haven verwacht voor een rondvaart over het Veluwemeer. Nadat we hiervan hebben genoten wandelen we weer naar het restaurant voor een diner. Na het diner gaan we rechtstreeks naar huis.

 55,00

60 op voorraad

Hoe ziet de reis eruit?

Vertrektijd ca 08.30 uur

Thuiskomst ca 20.00 uur

Inclusief : vervoer per luxe touringcar, koffie met gebak, rondvaart en diner.

Overige informatie
Vertrekdatum

Woensdag 17 augustus 2022

Vertrektijd

08.30 uur

Thuiskomst

20.00 uur

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

Ga meerdere dagen zorgeloos op reis dankzij De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Wij zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel kunt genieten van een leuke meerdaagse busreis!

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.