Kaasmakerij & bollenmand vullen

Woensdag 23 november 2022

Kaasmakerij & bollenmand vullen

Woensdag 23 november 2022

Vandaag rijden we eerst richting Volendam waar de koffie op ons wacht. We brengen hier ook een bezoek aan de kaasmakerij. Na dat we alles hebben bekeken en geproefd staat er een heerlijke koffietafel op ons te wachten. Na hiervan te hebben genoten gaan we naar Kudelstaart alwaar we een workshop bollenmand maken gaan doen. We gaan hier ieder voor zich een bollenmand maken waar u in het voorjaar 3 maanden plezier van kan hebben. We gaan op verschillende hoogte diverse bollen poten en deze komen dan in het voorjaar achter elkaar uit zodat u lang plezier hebt van deze mand. Ieder maakt zijn eigen mand. Voor we hier aan beginnen krijgen we eerst een voorbeeld te zien. Dat maakt het maken dus iets makkelijker voor ons. Hierna gaan we met bollenmand en wel naar huis.

 59,00

53 op voorraad

Hoe ziet de reis eruit?

Vertrektijd ca. 09.00 uur

Thuiskomst ca. 18.00 uur

Inclusief: vervoer per luxe touringcar, koffie met gebak, koffietafel en bollenmand

Overige informatie
Vertrekdatum

Woensdag 23 november 2022

Vertrektijd

09.00 uur

Thuiskomst

18.00 uur

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

Ga meerdere dagen zorgeloos op reis dankzij De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Wij zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel kunt genieten van een leuke meerdaagse busreis!

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.