Urk!

Donderdag 2 mei 2024

Urk!

Donderdag 2 mei 2024

Nadat iedereen is opgehaald rijden we naar het stadje Urk. Ook wel bekend van het tv programma URK!. We gaan eerst naar de boot voor een rondvaart van 2 uur u krijgt hier koffie met wat lekkers daarna kunt u kijken naar de klederdrachten show met leuke uitleg.  Na deze tocht over het  IJsselmeer heeft u de gelegenheid om alvast stukje te gaan verkennen in Urk of lekker iets te eten. Om 14.00 uur hebben we met een gids afgesproken voor een mooie wandeling en leuke anekdotes. Daarna kunt u nog op eigen gelegenheid rond wandelen of iets gaan drinken. We sluiten deze dag af in een restaurant in Urk met een heerlijk diner.

 69,00

44 op voorraad

Expiry Date: April 30, 2024

Hoe ziet de reis eruit?

Vertektijd ca. 08.00 uur

Thuiskomst ca. 20.30 uur

Inclusief Vervoer per luxe touringcar, rondvaart met koffie met iets lekkers, wandeling met gids en diner.

Overige informatie
Vertrekdatum

Donderdag 2 mei 2024

Vertrektijd

08:00 uur

Thuiskomst

20.30 uur

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

De meerdaagse bustochten zijn uitstekend verzorgde groepsreizen in binnen- en buitenland. Er is tijd voor ontspanning, gezelligheid en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.