Varend bloemencorso Westland

Zaterdag 25 juni 2022

Varend bloemencorso Westland

Zaterdag 25 juni 2022

Vandaag rijden we niet ver , we rijden naar het Westland om het schitterde varend bloemen corso te bekijken. Onderweg daar naar toe hebben we een kopje koffie met een stukje boterkoek. Als we op de plaats van bestemming zijn liggen we aan en kijken vanaf de boot naar het Corso. Als we terug gaan naar de opstapplaats krijgt u nog een patatje met kroket en frisdrankje. Rond 13.30 komen we weer aan en brengen wij u naar Scheveningen waar u rustig over de boulevard kan struinen of een lekker terrasje pikken. 18.00 vertrekken we weer naar huis.

 39,00

56 op voorraad

Hoe ziet de reis eruit?

Vertrektijd ca. 08.30 uur

Thuiskomst ca. 18.30 uur

Inclusief : Koffie met boterkoek, rondvaart en na de corso onder het varen Patatje met kroket

Overige informatie
Vertrekdatum

Zaterdag 25 juni 2022

Vertrektijd

08.30 uur

Thuiskomst

18.30 uur

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

Ga meerdere dagen zorgeloos op reis dankzij De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Wij zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel kunt genieten van een leuke meerdaagse busreis!

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.