3 daagse reis met kerstconcert André Rieu

Donderdag 15 december 2022

3 daagse reis met kerstconcert André Rieu

Donderdag 15 december 2022

Op 16 december 2022  geeft Andre Rieu met zijn orkest een schitterend kerstconcert in Mecc in Maastricht. We maken hier een 3 daagse reis van. We logeren in hotel Tulip Inn in het centrum van Heerlen. Op de eerste dag rijden we, met onderweg koffie met gebak, naar de plaats Aken. Al  waar u op uw gemak deze mooie Duitse kerstmarkt kunt bekijken. Hierna rijden we naar het hotel. ’s Avonds bent u vrij om de stad Heerlen in te gaan. Vrijdag vertrekken we rond 10.00 uur naar Valkenburg voor een bezoekje aan dit leuke en mooie plaatsje. U kunt hier de kerstmarkt in de grotten bezoeken of gewoon door Valkenburg zelf  wandelen. Om 14.00 uur rijden we terug naar hotel en u krijgt hier de tijd om zelf in te vullen. Vroeg in de avond rijden we naar Mecc in Maastricht waar het concert om 20.00 uur aanvangt.  Na afloop rijden we weer naar ons hotel. Zaterdag vertrekken we niet te vroeg en maken nog een tussenstop in Den Bosch. Waarna we met een vroeg diner rond 18.00 uur weer terug zijn op uw opstapplaats.

 295,00 365,00

Kies hieronder wat voor kamer u wilt hebben:
Klik hier voor meer informatie

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Hoe ziet de reis eruit?

Incl. :  vervoer met luxe touringcar, koffie met gebak op heenweg, entreekaart voor concert, excursies,  hotel op basis van logies/ontbijt en afscheidsdiner.

Excl.: verzekeringen, diner op 15 & 16 december en overige uitgaves

Overige informatie
Vertrekdatum

Donderdag 15 december 2022

Thuiskomst

Zaterdag 17 december 2022

Soort kamer

1-persoonskamer, 2-persoonskamer, Ik hoef geen garantie op een 1-persoonskamer, Ik wil graag garantie op een 1-persoonskamer (alleen indien mogelijk)

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

De meerdaagse bustochten zijn uitstekend verzorgde groepsreizen in binnen- en buitenland. Er is tijd voor ontspanning, gezelligheid en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.