Meerdaagse Busreizen

Meerdaagse Busreizen

Welkom op de pagina met de meerdaagse reizen aangeboden door De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Hier vindt u de reizen voor aankomend jaar. Als u meer wilt weten over deze reizen kunt u klikken op: “meer informatie”.

Voor de single reizigers zijn er in de meeste hotels eenpersoonskamers beschikbaar. Bij de boeking kiest u voor de keuze: Ik wil graag een optie op een 1-persoonskamer. Voor een 1-persoonskamer wordt een extra toeslag gerekend.

Ondanks dat wij alles met zorg hebben samengesteld, zijn wij nog steeds afhankelijk van eventuele maatregelen met betrekking tot Covid-19. Ook kan het zijn dat wij eventuele reizen moeten annuleren wegens te weinig aanmeldingen.

De aankomende busreizen

Informatie over meerdaagse busreizen

De meerdaagse busreizen zijn gezellige groepsreizen. Dat houdt in dat er verschillende activiteiten doen met alle reizigers.

Heeft u behoefte aan een eigen kamer voor u alleen tijdens de meerdaagse busreis? Kies dan voor de optie “Ik wil graag garantie op een 1-persoonskamer (alleen indien mogelijk)”.  In dat geval komt er een toelage bij om de kamer voor u alleen te reserveren en ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk kunt genieten van uw eigen kamer.