5-daagse klaverjas reis naar hotel Witte Veen in Drenthe

Maandag 4 november 2024

5-daagse klaverjas reis naar hotel Witte Veen in Drenthe

Maandag 4 november 2024

Deze keer gaan we weer naar Drenthe en wel naar het gloednieuwe hotel Witteven. Dit is een hotel waar we al eerder waren, maar helaas is afgebrand in 2022. Ze hebben het weer opgebouwd en het resultaat mag er zijn. Hier verblijven we op basis van volpension en all inclusieve.  Dit betekend dat koffie, thee de hele dagen fris, bier en wijn van 17.00 tot 23.00 uur, in het hotel, in de prijs zijn inbegrepen. Na vertrek gaan we naar een restaurant voor de koffie waarna we een bezoekje gaan brengen aan Orchideeën kwekerij in Luttelgeest. Hierna rijden we naar hotel. Deze reis maken we excursies naar o.a Assen, gevangenis museum in Veenhuizen en naar Papenburg waar we een rondleiding krijgen op de Meyer werf waar die hele grote Cruis schepen worden gebouwd. We gaan natuurlijk elke avond klaverjassen behalve op de donderdag dan doen we dat in de ochtend. Vrijdag vertrekken we niet te vroeg en hebben net na de middag nog een heerlijk diner.

 455,00 910,00

Kies hieronder wat voor kamer u wilt hebben:
Klik hier voor meer informatie
Hoe ziet de reis eruit?

Incl.: vervoer per luxe touringcar, koffie met gebak op de heenreis, excursies & diner op de terugweg.

Excl.: eventuele verzekering en entrees (ca. kosten € 25,00 p.p.)

Hotel op basis van all inclusive houd in koffie, thee, frisdrank, bier, wijn en enkele binnenlandse gedestilleerd.

Overige informatie
Vertrekdatum

Maandag 4 november 2024

Thuiskomst

Vrijdag 8 november 2024

Soort kamer

1-persoonskamer, 2 persoons kamer samen met vriend/vriendin prijs p.p., 2-persoonskamer

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

De meerdaagse bustochten zijn uitstekend verzorgde groepsreizen in binnen- en buitenland. Er is tijd voor ontspanning, gezelligheid en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.