5 daagse reis naar de kust van Belgie Blankenberge

Maandag 1 juli 2024

5 daagse reis naar de kust van Belgie Blankenberge

Maandag 1 juli 2024

Nadat we Zoetermeer achter ons hebben gelaten vertrekken we naar het mooie plaatsje Blankenberge. Dit doen we op de heenweg met een koffiestop en een bezoek aan het plaatsje Sluis in Zeeland. Daarna rijden we door naar het hotel waar we rond 16.00 uur worden ontvangen. We verblijven in hotel Richmond op basis van half pension. Alle kamers beschikken over douche /toilet en zijn per lift bereikbaar. De dinsdag gaan we naar het mooie en historische plaats Brugge u krijgt hier ruim de tijd om deze mooie stad te bezichtigen. Woensdag rijden we naar Ieper en hebben een rondleiding hier door de omgeving met een gids die ons verteld over het slagveld van de 1e wereldoorlog. Hierna krijgt u vrije tijd in Ieper en gaan we in de avond eten in een restaurant waarna we blijven om te kijken de herdenking van deze oorlog Sinds 1928 klinkt elke avond om 20 uur precies de “Last Post” onder de imposante bogen van de Menenpoort. Dit monument in de vorm van een Romeinse triomfboog toont de namen van 54.896 soldaten van het toenmalige Britse rijk die vermist raakten. De Menenpoort werd gebouwd op de plaats van de oude middeleeuwse poort. Na deze herdenking gaan we weer naar het hotel. Donderdag maken we er een rustdag van. U kunt dan zelf met de tram de hele kustlijn bekijken en uit en instappen in elk plaatsje wat u wilt. Van de Panne tot Knokke Heist. U krijgt van ons een dagkaart. Vrijdag vertrekken we weer en brengen nog een bezoek aan Antwerpen en na heerlijk diner op de terugweg gaan we weer op huis aan.

 489,00 978,00

Kies hieronder wat voor kamer u wilt hebben:
Klik hier voor meer informatie

Expiry Date: June 25, 2024

Hoe ziet de reis eruit?

Inclusief:                vervoer per luxe touringcar, koffie met gebak op de heenreis, excursies & diner op de terugweg.

Hotel:                     Richmond op basis van half pension.

Exclusief:              eventuele verzekering & entree

Overige informatie
Vertrekdatum

Maandag 1 juli 2024

Thuiskomst

Vrijdag 5 juli 2024

Soort kamer

1-persoonskamer, 2 persoons kamer samen met vriend/vriendin prijs p.p., 2-persoonskamer

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

De meerdaagse bustochten zijn uitstekend verzorgde groepsreizen in binnen- en buitenland. Er is tijd voor ontspanning, gezelligheid en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.