7 daagse reis naar het Zwarte woud in Duitsland

Zondag 18 augustus 2024

7 daagse reis naar het Zwarte woud in Duitsland

Zondag 18 augustus 2024

Een prachtige reis, zo een 700 km. vanaf Zoetermeer, naar het Zwarte Woud in Simonswald. We verblijven in hotel Krone – Post. In dit hotel is het heerlijk ontspannen, alle kamers voorzien van douche en toilet. We hebben hier elke dag een ontbijt buffet en ’s avonds een keuzemenu. Deze reis maken we mooie excursies. Op maandag zijn we in de ochtend vrij en ‘s middags vertrekken we via een mooie natuurtocht naar Freudenstadt, vooral bekend om de zuivere lucht. Hier kunt u een leuke wandeling maken, winkelen of een gezellig terrasje pakken. Dinsdag maken we een prachtige rondrit door het Zwarte Woud met een bezoek aan Triberg en Titisee. Onderweg zien we nog de grootste koekoeksklok ter wereld. Woensdag gaan we naar het Bloemeneiland Mainau. U kunt hier op eigen gelegenheid gaan genieten van de weelderige bloemen en plantenparadijs van zo een 20 hectare groot. Donderdagmiddag maken we nog een mooie toer door andere deel van Zwarte Woud. Vrijdag  gaan we in de morgen naar Freiburg en zijn we in de middag weer terug. Zaterdag vertrekken we weer vroeg naar huis met onderweg nog een heerlijk afscheidsdiner.

 685,00 1.370,00

Kies hieronder wat voor kamer u wilt hebben:
Klik hier voor meer informatie

Expiry Date: August 10, 2024

Hoe ziet de reis eruit?

Incl.:                vervoer per luxe touringcar, koffie met gebak op de heenreis, excursies & diner op de terugweg.

Hotel:             op basis van half pension, kamers met douche en toilet

Excl:                eventuele verzekering & entree

Overige informatie
Vertrekdatum

Zondag 18 augustus 2024

Thuiskomst

Zaterdag 24 augustus 2024

Soort kamer

1-persoonskamer, 2 persoons kamer samen met vriend/vriendin prijs p.p., 2-persoonskamer

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

De meerdaagse bustochten zijn uitstekend verzorgde groepsreizen in binnen- en buitenland. Er is tijd voor ontspanning, gezelligheid en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.