Aardbeien en Oudenbosch

Dinsdag 21 mei 2024

Aardbeien en Oudenbosch

Dinsdag 21 mei 2024

Na iedereen te hebben opgehaald rijden wij naar het zuiden, naar het plaatsje Rijsbergen. Dit ligt vlakbij Breda. Als we daar aankomen worden we verwelkomd door het personeel van het Aardbeienterras. Hier krijgen wij uitleg over de aardbeien en kunt u ook een portie aardbeien kopen voor thuis. Hier maken wij ook nog gebruik van een koffietafel. Vervolgens rijden wij naar Oudenbosch met een gids. De gids verteld u alles over de basiliek. Ook kunt u daarna de botanische tuin Arboretum bezoeken. Om deze dag af te sluiten rijden we naar Terheijden voor een diner.  

 

 67,50

47 op voorraad

Expiry Date: May 19, 2024

Hoe ziet de reis eruit?

Vertrek ca. 08.30 uur

Thuiskomst ca. 20.00 uur

Inclusief: vervoer per luxe touringcar, koffie met aardbeienwafel, koffie tafel, rondrit met gids en diner.

Overige informatie
Vertrekdatum

Dinsdag 21 mei 2024

Vertrektijd

08.30 uur

Thuiskomst

20.00 uur

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

De meerdaagse bustochten zijn uitstekend verzorgde groepsreizen in binnen- en buitenland. Er is tijd voor ontspanning, gezelligheid en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.