Chocolaterie en Kinderdijk

Woensdag 15 mei 2024

Chocolaterie en Kinderdijk

Woensdag 15 mei 2024

We rijden rechtstreeks naar Ridderkerk. Hier bezoeken wij chocolaterie van Noppen. Als we hier aankomen worden we ontvangen met koffie en hoe kan het ook anders een chocoladegebakje. De chocolatier neemt u mee in het proces van “boon tot bonbon”. U keurt ter plekke de kwaliteit.  Nadat we alles hebben gezien vertrekken we richting Kinderdijk. Duik in de wereld vol water, wind en wilskracht. U vaart mee met de rondvaartboot, u komt binnen in de museummolens en hoor de persoonlijke verhalen van de molenaars. Unesco Werelderfgoed Kinderdijk staat bekend om zijn molens en moet u toch een keer gezien hebben.

 50,00

47 op voorraad

Expiry Date: May 13, 2024

Hoe ziet de reis eruit?

Vertrektijd ca. 08.30 uur

Thuiskomst ca. 17.30 uur

Inclusief: vervoer per luxe touringcar, koffie met chocoladegebakje, demonstratie, rondvaart en uitleg bij Kinderdijk

Overige informatie
Vertrekdatum

Woensdag 15 mei 2024

Vertrektijd

08.30 uur

Thuiskomst

17.00 uur

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

De meerdaagse bustochten zijn uitstekend verzorgde groepsreizen in binnen- en buitenland. Er is tijd voor ontspanning, gezelligheid en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.