Dagtocht Brugge

Zaterdag 10 augustus 2024

Dagtocht Brugge

Zaterdag 10 augustus 2024

Vandaag vertrekken we vroeg ca. 07.30 uur en rijden rechtstreeks naar onze zuiderburen. We gaan naar de mooie stad Brugge, u wordt vlak bij het centrum gebracht dan moet u nog ca. 10 minuten wandelen door het park naar het centrum. U kunt hier dan een mooie rondvaart maken, met de koets een rondrit maken door deze mooie historische stad, de kathedraal bezoeken of een heerlijk terrasje nemen. U kunt ook naar de bierbrouwerij of kantklossen. Er is hier voldoende te doen om uzelf te vermaken tot ongeveer 16.30 uur want dan wordt u weer verwacht voor de rit naar huis.

 35,00

11 op voorraad

Expiry Date: August 8, 2024

Hoe ziet de reis eruit?

Vertrektijd ca. 07.30 uur

Thuiskomst ca. 19.00 uur

Inclusief : Vervoer per luxe touringcar

Overige informatie
Vertrekdatum

Zaterdag 10 augustus 2024

Vertrektijd

07.30 uur

Thuiskomst

19.00 uur

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

De meerdaagse bustochten zijn uitstekend verzorgde groepsreizen in binnen- en buitenland. Er is tijd voor ontspanning, gezelligheid en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.