Kaasmarkt in Alkmaar

vrijdag 12 juli 2024

Kaasmarkt in Alkmaar

vrijdag 12 juli 2024

Al vroeg rijden we naar rechtstreeks naar Alkmaar waar ’s morgens om 10.00 uur de eerst activiteiten beginnen op de kaasmarkt. U wordt afgezet op de bus parkeerplaats en dat is nog 10 minuten lopen naar het centrum. Maar u krijgt hier alle tijd om het folklore spektakel te bekijken. Het hele plein ligt vol met duizenden kilo’s aan Goudse kazen en er rennen vele kaasdragers over het plein. De kaasmarkt in Alkmaar is de grootste van de wereld. Als de kaasmarkt is afgelopen krijgt u de tijd om Alkmaar op eigen gelegenheid te bekijken. In de middag maken we, in een open rondvaartboot,  een rondvaart door de Alkmaarse grachten. En krijgt u een beeld hoe Alkmaar is en was. Vervolgens rijden dan naar Otterleek voor een lekker diner.

 49,00

47 op voorraad

Expiry Date: July 10, 2024

Hoe ziet de reis eruit?

Vertrektijd ca. 08.00 uur

Thuiskomst ca. 20.00 uur

Inclusief : vervoer per luxe touringcar, rondvaart & diner

Overige informatie
Vertrekdatum

vrijdag 12 juli 2024

Vertrektijd

08.30 uur

Thuiskomst

20.00 uur

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

De meerdaagse bustochten zijn uitstekend verzorgde groepsreizen in binnen- en buitenland. Er is tijd voor ontspanning, gezelligheid en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.