Kaasmarkt in Alkmaar

Vrijdag 22 juli 2022

Kaasmarkt in Alkmaar

Vrijdag 22 juli 2022

Al vroeg rijden we naar rechtstreeks naar Alkmaar waar ’s morgens om 10.00 uur de eerst activiteiten beginnen op de kaasmarkt. U wordt afgezet op de bus parkeerplaats en dat is nog 10 minuten lopen naar het centrum. Maar u krijgt hier alle tijd voor om het folklore spektakel te bekijken. Het hele plein ligt vol met duizenden Goudse kazen en er rennen vele kaasdragers over het plein. De kaasmarkt in Alkmaar is de grootste van de wereld. Als de kaasmarkt is afgelopen krijgt u de tijd om Alkmaar op eigen gelegenheid te bekijken. In de middag maken we een rondvaart door de Alkmaarse grachten en rijden dan naar Otterleek voor een lekker diner.

 45,00

56 op voorraad

Hoe ziet de reis eruit?

Vertrektijd ca. 08.00 uur

Thuiskomst ca. 20.00 uur

Inclusief : vervoer per luxe touringcar, rondvaart & diner

Overige informatie
Vertrekdatum

Vrijdag 22 juli 2022

Vertrektijd

08:00 uur

Thuiskomst

20.00 uur

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

Ga meerdere dagen zorgeloos op reis dankzij De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Wij zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel kunt genieten van een leuke meerdaagse busreis!

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.