Kamelenmelkerij en ‘t land van Strijen

Dinsdag 3 september 2024

Kamelenmelkerij en ‘t land van Strijen

Dinsdag 3 september 2024

We rijden vandaag naar Berlicum. Hier staat de melkerij van de mooie dieren met 2 bulten de kameel. Wij worden hier ontvangen met koffie en cake en krijgen hierna uitleg over de kameel. Ook kunt u kamelenmelk proeven en gaan wij een wandeling maken langs de kamelen. Hierna vertrekken we de Gouden Leeuw in Terheijden voor een koffietafel. Na de koffietafel vertrekken we naar het land van Strijen. Wij bezoeken hier het smederijmuseum en krijgen hier een demonstratie. Ook maken wij nog een mooie route met een gids door het land van Strijen en sluiten deze dag af met een diner.

 70,00

5 op voorraad

Expiry Date: September 1, 2024

Hoe ziet de reis eruit?

Vertrek ca. 08.30 uur

Thuiskomst ca. 20.30 uur

Inclusief: vervoer per luxe touringcar, koffie met cake, koffietafel, entree museum, rondrit met gids en diner.

Overige informatie
Vertrekdatum

Dinsdag 3 september 2024

Vertrektijd

08.30 uur

Thuiskomst

20.30 uur

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

De meerdaagse bustochten zijn uitstekend verzorgde groepsreizen in binnen- en buitenland. Er is tijd voor ontspanning, gezelligheid en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.