Safaripark Beekse Bergen

Zondag 2 juni 2024

Safaripark Beekse Bergen

Zondag 2 juni 2024

Vandaag bezoeken wij safaripark Beekse Bergen in de provincie Noord-Brabant. Voordat wij bij de dieren op bezoek gaan nemen wij eerst een kopje koffie met wat lekkers bij de Gouden Leeuw. Dan rijden wij daarna door naar het safaripark. We maken eerst een rondrit in onze eigen bus en u krijgt daarna vrije tijd om zelf het park te bezoeken. Ook krijgt u dan de tijd om een patatje met een snack  te nemen. Hiervoor krijgt u een waardebon. We laten u niet achter en spreken voordat u de bus uitstapt nog een tijd af.

 55,00

50 op voorraad

Expiry Date: May 31, 2024

Hoe ziet de reis eruit?

Vertrek ca. 08.00 uur

Thuiskomst ca. 18.00 uur

Inclusief: vervoer per luxe touringcar, koffie met gebak, entree safaripark en patat met snack.

Overige informatie
Vertrekdatum

Zondag 2 juni 2024

Vertrektijd

08:00 uur

Thuiskomst

18.00 uur

Ons aanbod

Dagtochten

Een heerlijk dagje uit met De Zoetermeerse Dagtochten Specialist. Van Bingodagtochten tot een bezoek aan een Kerstmarkt. Wij zorgen dat u een onvergetelijke reis ervaart!

meerdaagse Busreizen

De meerdaagse bustochten zijn uitstekend verzorgde groepsreizen in binnen- en buitenland. Er is tijd voor ontspanning, gezelligheid en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Touringcar verhuur

Bent u op zoek naar een luxe touringcar voor een prachtige en comfortabele dagtocht naar wens? Bekijk dan ons aanbod door op de knop hieronder te drukken.